Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

dinsdag 2 augustus 2011

Vaderdag

Zondag en maandag zijn we met alle honden op puppy bezoek geweest bij Sandra en André van de kennel "of enchanted garden" in Lauda.
Lachlann kon zo kennis maken met zijn zoons en dochter.
Alle pups waren die dag in het veld bij een wedstrijd voor jonge retrievers.Gezellige boel!


Het zijn prachtige pups: stevig, onverschrokken, mensgericht en stabiel en het hele nest is erg homogeen.
Ze verblikten noch verbloosden bij al die honden en schoten.
Even inspectie van Lachlann of zijn zoon compleet afgeleverd is.


Rollebollen met de jongens

Wat een prachtig en ook ontroerend gezicht!


's Avonds zijn we bij Sandra en André thuis geweest en nam André mij mee op een Pirsch op een mooie grote reebok terwijl de pups lekker aten...Pap jongens en -meid


en vervolgens uitgeput in slaap vielen:De volgende dag zijn we nog even terug geweest en moesten natuurlijk een staatsieportret maken van Anny, Lachlann en hun kroost.
Maar niet voordat er weer een bak pap naar binnen geslobberd was.
Van voren erin en van onderen er meteen weer uit...Happy Family!


Beetje onwennig nog
1 opmerking:

Nina Johansson zei

Hello! Lovely photos! I'm one of the lucky who is waiting for one of this diamonds. I live in Sweden with husband and dogs. Hopefully we will meet some day.