Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

woensdag 31 augustus 2011

Cambie

Irene en Rita hebben ons gevraagd om te overwegen om Lachlann hun teefje Cambie (Zanari's Cambie at Ravengold) te laten dekken.We (en vooral Cambie en Lachlann) hebben kennis gemaakt. We zijn erg gecharmeerd van Cambie die uit een Canadese lijn komt.
Zaterdag 27 augustus was het (zij) zo ver! 's Morgens belde Irene dat Rita onderweg naar ons was met Cambie.
Lichte stress: de volgende dag moesten we met de mannen naar Jodoigne als pickerup. Zaterdag vond een goede dekking plaats.


Ein toller Kerrl, was?en zondag na de jacht heeft Lachlann zich nogmaals een goede dekreu getoond.


Link

Het was een druk maar bevredigend (in alle opzichten) weekend.
Voor meer informatie over Cambie kun je kijken op:
www.huntingdogs.de/unsere-hunde/cambie/ en zaniris-cambie-at-ravengold.jimdo.com/

Geen opmerkingen: