Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

woensdag 31 augustus 2011

Epoxy Kid

We zijn bezig met het renoveren van onze terassen wegens lekkage. Het oude marmer lekte en het cement eronder was poreus. Dus: tegels eraf, nieuwe epoxy lagen erop. Klaar voor het tegelen... Maar wat zagen we:
Blueprints

Kennelijk had een van de honden trek in een appeltje van de boom in de voortuin...
De dader moest blauwe epoxypootjes hebben; en ja hoor: Lachlann verraadde zich maar heeft nu wel zijn eigen "Walk of Fame"!!

Geen opmerkingen: