Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

vrijdag 30 augustus 2013

Vader Yonick bezoekt zijn pups in Lauda, Duitsland

Op vrijdag 16 augustus 2013 was het dan eindelijk zo ver: we gingen Yonick's puppies kijken bij Sandra Hellmig van de kennel "of enchanted garden" in Lauda, Duitsland.

We logeren weer in ons vertrouwde hotel tussen de wijngaarden.We zagen bekenden van onze vorige bezoeken en alle nieuwe puppie-eigenaren waren aanwezig op 1 stel na maar die kennen we al omdat ze ook al een pup van Lachlann hebben.


Het zijn mooie, stevige pups met mooie donkere oortjes en ze gedroegen zich rustig en stabiel.

Jongens, daar komt Pa!
He, is dat 'm nou?
Aanvallen!


Ik ga voor die staart.....
Oeps, mis!
Een goed gesprek van vader tot pup hoorde erbij...
Luister mijn kind...Het werd een gezellig samenzijn en zaterdagmiddag heeft Sandra alle pups in de auto geladen en zijn we naar een trainingsveld bij de rivier de Tauber gereden en hebben ze heerlijk in het gras gedolt.


Blijven tellen: 7 krioelende pups, ze zij zo weg!
Vader Yonick ontmoeten maakt hongerig!
En moe

Geen opmerkingen: