Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zaterdag 13 juli 2013

Vakantie in het Sauerland

We hadden besloten dit jaar niet zo ver te rijden als vorig jaar naar Tsjechiƫ en dus een huis gehuurd in het Sauerland aan de rand van het bos.

Zum Ritzhagen  29 Willingen
  

Dit bospad grenst meteen aan de tuin en is perfect voor de ochtendwandeling
De hoogste berg in het Sauerland bereikt!

Even rust  :-((
 

 Boswerkzaamheden: klimmen en klauteren!


 We maakten prachtige tochten van een hoog "Sound of Music"-gehalte!

 


  Tijd om wat te drinken en de poten te koelen...
Melkkunst!Ton en Lenk stonden in de buurt op de camping en kwamen langs om te wandelen, te trainen en om op te drogen en warm te worden (7 graden en regen rekken het begrip "zomervakantie" behoorlijk op...

The making of...

De traditionele zwart-en-gouden groepsfoto
Geen Golden achter de schapen maar een echte schaapshond

Op de terugweg naar huis zijn we nog even een dag op de IWT geweest. Het Nederlandse team van Rob Dings, Wilma Kesselring, Han Aus dem Kamen en Ingrid Berbee werden zeer verdienstelijk 4e en lieten prachtig hondenwerk zien!

 


We kijken terug op een geslaagde maar frisse vakantie!

Geen opmerkingen: