Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

vrijdag 14 oktober 2011

Groot en klein nieuws

Groot nieuws: het nieuwe hondenbankje is binnen! Het oude bankje is een aantal weken geleden onbewoonbaar verklaard en na jaren zoeken is er een nieuwe ligplaats voor de honden gevonden.Dat ligt lekker!

Drie is te veel: wachtrij...

Maar Lachlann heeft alle redenen om er lui bij te gaan liggen want de twee teven die hij onlangs gedekt heeft, blijken op de echo allebei drachtig te zijn van minstens 8 pups!

1 opmerking:

3Ly zei

Ahhh wat een emo moment. Een nieuw bankje.... had graag nog willen zien of Cree dit ook lekker vindt liggen. Helaas. Maar 4 was ook wel veel geweest. Dat de mannen er nog maar lang plezier van mogen hebben.
Gr Amber