Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zaterdag 12 februari 2011

Laatste jachtdag seizoen 2010

We hadden nog twee jachtdagen staan in januari. Door de sneeuw in december waren er nog een paar dagen uitgevallen. Beatrice en ik kregen er in januari nog twee dagen bij zodat ook januari weer een drukke maand werd...


Lunch: voor de 'ondemannen soep en broodjes, voor de 'onden Duck

Johan, Rob en Gerard

Alle fazanten afgegeven bij de wildwagen

Donkere haan binnen!

Mooi tableau voor de laatste dag; hier de trackers en de pickers-up

Als aandenken aan de laatste jachtdag in Bornem bezorgde iemand ons nog een diepe kras over de auto van voor tot achter... Schade Euro 1500!

Geen opmerkingen: