Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zondag 26 april 2009

Trainen

Met Ailigean mee naar zijn A-(onderhouds) training bij Pascal Derksen. Kunnen we alvast de kunst van de grote jongens afkijken....


Op linie

Nu het 's avonds langer licht blijft, trainen we woensdagavond elke week bij Hans Dijkgraaf.
Yonick samen met zijn nestbroertje Paddy. Met maar twee werklustige hondjes doen we op een avond erg veel. De opbouw is erg zorgvuldig en we trainen op succes en vertrouwen!
Geen opmerkingen: