Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

maandag 27 april 2009

Schotvast? Jazeker!

Gisteren zijn we met Lachlann naar de schietbaan Europoort geweest voor een onderhoudstraining kogel- en hagelschieten bij Ruud Snorn, onze instructeur door dik en dun. Lachlann had het erg naar zijn zin en verblikte en verbloosde niet bij de knallen.
Hij had al snel in de gaten dat hij naar boven moet kijken om de kleiduiven te zien vliegen.


Eerst op afstand...


Dan dichterbij.


Hulzen zoeken

3 opmerkingen:

3Ly zei

hihiii, had Lachlann ook oordopjes in ?
Ziet er stoer uit jullie hoor!
liefs,
Amber

Pascal zei

he R&B..gaaf ! Lekker dat die flap zo lekker relaxed al die Vietnamgeluiden over zich heen laat komn.. :) zie jullie snel...bye
Pascal

Lenk zei

He R&B, wat wordt hij al groooot!!!
Lekker genieten van die ondeugd.
Knuffel Lenk