Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

donderdag 21 november 2013

Terschelling onveilig!

We hadden besloten om weer eens uit te waaien op Terschelling. En waaien deed het !Ons vertrouwde huisje bleek verbouwd en zag er nu prachtig uit! Een stuk uitgebouwd met daarin een nieuwe keuken en badkamer.


De traditionele "zelfontspanfoto".
 De jongens moesten ook naar de camera kijken. Dat lukte alleen door een dummy  spannend bij de camera te leggen. Maar Lachlann kon het niet langer houden…..

Het weer was fantastisch hoewel het wel hard waaide. Maarja, uitwaaien op een Waddeneiland, he?  
 Het was net de tijd van de Cranberry oogst met alle bedrijvigheid van dien.We maakten weer heerlijke wandelingen met de jongensen Yonick en Lachlann genoten volop. Vol gas van het duin afen over het strand.

Ze imiteerden Ailigean door ook een meeuw te apporteren zoals hij in 2009 aan ze voordeed...


Ook hebben we weer heerlijk gedineerd bij "Op West", "Storm" en genoten van de tapas bij "Op reis" en geluncht bij diverse strandtenten. 
Ook de jongens gebruikten wat op het terras
Na een heerlijk ontspannen week zijn we weer uitgerust en klaar voor het jachtseizoen naar huis gegaan...
 
We kijken terug op een prima week. Snel weer doen!

Geen opmerkingen: