Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

maandag 26 april 2010

Yonick 1e bij de Flatcoat Workingtest!!

Zaterdag deed Yonick zijn eerste workingtest. Hij deed mee bij de Flatcoated retrieverclub Nederland in Bergschenhoek.
Hij werkte rustig en netjes met goed heelwork (zie Workshop in de UK).
Dit resulteerde in een mooie 1e plaats met maar liefst 94 punten! De tweede plaats had 85 punten dus een klinkende overwinning!

En eerste is geworden: Way-Out's Liam (Yonick)!Dank Kevin, Penny en Gilly!

Zondag deden we allebei mee bij de Goldens in Spaarnwoude.
Yonick werd nu 8e met 88 punten ( was als jonge hond toch wat moe van gisteren,verprutste helaas de eerste proef en werkte toen weer prima) en Lachlann werd 9e met 85 punten.

1 opmerking:

Willeke zei

Beatrice en Yonick, echt super! Gefeliciteerd met jullie 1ste plaats.
Maar ook Rob en Lachlann, jullie eerste WT en dan 85 punten, echt goed! Jullie mogen trots zijn op jullie hondjes!!!!