Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zaterdag 9 januari 2010

Beatrice, Ailigean en Yonick in Tsjechië

Beatrice, Ailigean en Yonick zijn net terug uit Tsjechië waar ze pickerup waren op een familiejacht van de Graaf. Mooi sneeuwdek, goed maar koud weer, geweldige sfeer, mooie tableaus.

Beatrice, Yonick en Aligean voor het pension


Na een eerste rustdag met wandelen, eten en plezier moest er toch ook gewerkt worden!

Kamena drift

Yonick heeft zijn apport binnen

Ik ga al bijna hoor...

Ailigean doet een ver apport tussen de geweren

Verre loper binnen!

Frans blaast "Jagd vorbei", v.l.n.r. Gamekeeper Martin, underkeeper Pepper, de inmiddels niet meer werkzame underkeeper en Frans.


Geen opmerkingen: