Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zaterdag 13 juli 2013

Yonick vader!!!!

Hoera! Yonick is vader geworden! Na twee geslaagde dekkingen in ons veld in Rheinland Pfalz kwam het goede nieuws. 


Leuk!

Hofmakerij

Dinsdag 9 juli 2013 belde Sandra Hellmig dat June (Diamond June of enchanted garden) bevallen was van 7 gezonde pups: 2 reuen en 5 teven. Moeder, kinderen en fokster maakten het goed.
 
Een trotse moeder June met haar pups

Het zijn (hoe kan het anders?) mooie, donkere pups geworden. We kunnen nog niet zien hoeveel vader Yonick heeft doorgegeven maar dat gaan we wel zien als we over een paar weken op kraamvisite gaan in Lauda.
Voor het laatste nieuws kun je kijken op de site van Sandra.
Geen opmerkingen: