Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

zondag 12 februari 2012

Laatste jachtdag in Bornem

De laatste dag alweer in Bornem...
Er was zoveel regen gevallen dat de waterstand enorm hoog was. De velden stonden onder en de bruggetjes waren onzichtbaar geworden. Best spannend!Er werd goed geschoten en alle honden gingen er weer voor.

Verre loper!


Sfeerplaatje

Dit was ook Ailigean's laatste echte jachtdag: we hebben hem gepromoveerd tot "coach"van de jonge jongens en in die hoedanigheid zal hij er nog wel af en toe bij zijn maar alleen voor de apporten die wij alleen hem toevertrouwen! Hij heeft immers al vele jaren lang zoveel veldwerk gedaan. Nu krijgt hij teveel last van zijn gewrichten...


Ailigean coach

1 opmerking:

Cynthia zei

Alligean zal vast een top coach zijn;)