Over ons

Wij zijn sinds 1986 aan het werk met Golden Retrievers. Met Happy Huan van 't Ganzenland en Darell Fyllgalad zetten we onze eerste stappen op het voorjagerspad. Ciaran (Wheatons ZekerNvast) heeft ons als apporteur bijgestaan als we zelf jagen en als lid van het Dutch Pickerup Team met jachten in Belgie en Tsjechie. Ciaran is in juli 2008 overleden op 7 jarige leeftijd aan lymfklierkanker. Onze Yonick (Way Out's Liam) heeft de moeilijke taak om hem voor Beatrice te vervangen. Jacklaine's Braylach Lachlann hebben wij uit Noorwegen geimporteerd om naast Ailigean en Yonick te werken. Ailigean (Wheatons Ailigean, de broer van Ciaran en na Ciaran de nestor van onze werkhonden is op 20 april 2013 ingeslapen.

woensdag 18 maart 2009

Zondag 15 maart: het wordt weer spannend: zal alles goed gaan en zal Lachlann wel mee in de cabine als handbagage mogen zoals afgesproken met Lufthansa?
Voor we gaan vliegen eerst nog op de foto met moeder Flora en oma Rosie:


V.l.n.r. Rosie, Lachlann, Flora

En met de nieuw bazen:Hierna nog even "eendentraining".

Om
13.35 gaat het vliegtuig. Monica en Frank brengen ons weg tot aan de security. (Wel eens heel je hebben en houwen door de scanner moeten doen, broeksriem af, een pup in je armen en dan als steekproef nog je schoenen uit?).
De vlucht verliep prima en om 15.15 zette Lachlann poot op Duitse bodem.
Om 20.00 uur zijn we thuis en volgde de kennismaking met Ailigean en Yonick.
Daarna: slapen...Geen opmerkingen: